ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РАНГИРАЊЕ НА ТРИ НАЈДОБРИ ЕСЕИ НА ТЕМА „НАТО И ЈАС“ April 5, 2019

(Macedonian) ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РАНГИРАЊЕ НА ТРИ НАЈДОБРИ ЕСЕИ НА ТЕМА „НАТО И ЈАС“

MILCON 2019, CALL FOR PAPERSMILCON 2019, CALL FOR PAPERS March 28, 2019

(Macedonian) MILCON 2019, CALL FOR PAPERS

Успешно реализирана  „Обука за обучувачи од областа на сајбер безбедност“ March 26, 2019

(Macedonian) Успешно реализирана „Обука за обучувачи од областа на сајбер безбедност“

Конкурс за избор на најдобар есеј на тема „НАТО и јас“ March 5, 2019

(Macedonian) Конкурс за избор на најдобар есеј на тема „НАТО и јас“

Воената академија ко-организатор на меѓународната сајбер вежба – CYREX 2019 March 3, 2019

(Macedonian) Воената академија ко-организатор на меѓународната сајбер вежба – CYREX 2019

Реализирана работилница за развој на национална рамка за сајбер одбрана February 26, 2019

(Macedonian) Реализирана работилница за развој на национална рамка за сајбер одбрана

КОНКУРС за запишување на лица за стручно оспособување и усовршување со завршен прв циклус на студии за потребите на Армијата на Република Македонија February 8, 2019

(Macedonian) КОНКУРС за запишување на лица за стручно оспособување и усовршување со завршен прв циклус на студии за потребите на Армијата на Република Македонија

Успешна реализација на курсот „Основи во база на податоци MS Access 2010 – основно ниво“ - 2019 година February 4, 2019

(Macedonian) Успешна реализација на курсот „Основи во база на податоци MS Access 2010 – основно ниво“ – 2019 година

Работна посета на Воената академија „Георги Стојков Раковски“ во Софија, Бугарија. February 3, 2019

(Macedonian) Работна посета на Воената академија „Георги Стојков Раковски“ во Софија, Бугарија.