Распоред на часови и испитни сесии

Распоред на часови

Распоред на часови за 1, 3, 5, 7 семестар 2021-2022

ПЛАНОВИ

План за настава I циклус на студии 2020/21 година

Испитни сесии

ПЛАН за испити Јуни 2021 

Септемвриска сесија 2021 година

  1. Временски период за пријавување на испити од 01.09. до 14.09.2021 година
  2. Реализација на септемвриска испитна сесија во време од 15.09. до 30.09.2021 година

ПЛАН за испити Септември 2021