Известување за датуми за физички проверки по конкурсот за запишување студенти/питомци за потребите на Министерството за одбрана и на Армијата на Република Македонија на прв циклус студии на Воената академија „Генерал Михаило Апостолски“ − Скопје во учебната 2017/2018 година

Физичките проверки поврзани со Конкурсот за запишување студенти/питомци за потребите на Министерството за одбрана и на Армијата на Република Македонија на прв циклус студии на Воената академија „Генерал Михаило Апостолски“ − Скопје во учебната 2017/2018 година  ќе се одржат 08. Јуни (Четврток) и 09. Јуни (Петок), Локација: Стадион на АРМ – Градски парк Скопје. За времето и групите ќе бидете информирани дополнително.

Со почит,

Воена академија