Резултати од тестирањето по Англиски јазик на ден 03.06.2019 година во Центарот за странски јазици во касарна Илинден за кандидатите пријавени по конкурсот за стручно оспособување и усовршување за родот авијација за потребите на МО и Армијата

Резултати  од тестирањето по Англиски јазик на ден 03.06.2019 година во Центарот за странски јазици во касарна Илинден за кандидатите пријавени по конкурсот за стручно оспособување и усовршување за родот авијација за потребите на МО и Армијата

Ред. бр. Чин Име и Презиме ВП поени Забелешка 1. Александар Китановски 94 2. Радмила Николовска 89 3. пор. Дејан Василовски 2990/14 91 4. Душко Јовановски 97 5. Мартин Костевски 82 6. пор. Мики Гигов 1969/43 96 7. Александар Талевски 42 не положил 8. Дејан Лазаревски 91 9. Андреј Тодоровски 89 Напомена: Конечните резултати за […]

Освоени поени од физички проверки по конкурсот за запишување на лица за стручно оспособување и усовршување со завршен прв циклус на студии за потребите на Министерството за одбрана и Армијата јуни 3, 2019

Освоени поени од физички проверки по конкурсот за запишување на лица за стручно оспособување и усовршување со завршен прв циклус на студии за потребите на Министерството за одбрана и Армијата

Прелиминарна ранг листа по конкурс за запишување слушатели на стручно оспособување и усовршување за родот авијација мај 30, 2019

Прелиминарна ранг листа по конкурс за запишување слушатели на стручно оспособување и усовршување за родот авијација

Реализиран четвртиот модуларен курс против ширењето на говор на омраза април 29, 2019

Реализиран четвртиот модуларен курс против ширењето на говор на омраза

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РАНГИРАЊЕ НА ТРИ НАЈДОБРИ ЕСЕИ НА ТЕМА „НАТО И ЈАС“ април 5, 2019

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РАНГИРАЊЕ НА ТРИ НАЈДОБРИ ЕСЕИ НА ТЕМА „НАТО И ЈАС“

MILCON 2019, CALL FOR PAPERSMILCON 2019, CALL FOR PAPERS март 28, 2019

MILCON 2019, CALL FOR PAPERS

Успешно реализирана  „Обука за обучувачи од областа на сајбер безбедност“ март 26, 2019

Успешно реализирана „Обука за обучувачи од областа на сајбер безбедност“

Конкурс за избор на најдобар есеј на тема „НАТО и јас“ март 5, 2019

Конкурс за избор на најдобар есеј на тема „НАТО и јас“

Воената академија ко-организатор на меѓународната сајбер вежба – CYREX 2019 март 3, 2019

Воената академија ко-организатор на меѓународната сајбер вежба – CYREX 2019

Реализирана работилница за развој на национална рамка за сајбер одбрана февруари 26, 2019

Реализирана работилница за развој на национална рамка за сајбер одбрана