Освоени поени од физички проверки по конкурсот за запишување на лица за стручно оспособување и усовршување со завршен прв циклус на студии за потребите на Министерството за одбрана и Армијата June 3, 2019

(Macedonian) Освоени поени од физички проверки по конкурсот за запишување на лица за стручно оспособување и усовршување со завршен прв циклус на студии за потребите на Министерството за одбрана и Армијата

Прелиминарна ранг листа по конкурс за запишување слушатели на стручно оспособување и усовршување за родот авијација May 30, 2019

(Macedonian) Прелиминарна ранг листа по конкурс за запишување слушатели на стручно оспособување и усовршување за родот авијација

Реализиран четвртиот модуларен курс против ширењето на говор на омраза April 29, 2019

(Macedonian) Реализиран четвртиот модуларен курс против ширењето на говор на омраза

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РАНГИРАЊЕ НА ТРИ НАЈДОБРИ ЕСЕИ НА ТЕМА „НАТО И ЈАС“ April 5, 2019

(Macedonian) ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РАНГИРАЊЕ НА ТРИ НАЈДОБРИ ЕСЕИ НА ТЕМА „НАТО И ЈАС“

MILCON 2019, CALL FOR PAPERSMILCON 2019, CALL FOR PAPERS March 28, 2019

MILCON 2019, CALL FOR PAPERS

Успешно реализирана  „Обука за обучувачи од областа на сајбер безбедност“ March 26, 2019

(Macedonian) Успешно реализирана „Обука за обучувачи од областа на сајбер безбедност“

Конкурс за избор на најдобар есеј на тема „НАТО и јас“ March 5, 2019

(Macedonian) Конкурс за избор на најдобар есеј на тема „НАТО и јас“

Воената академија ко-организатор на меѓународната сајбер вежба – CYREX 2019 March 3, 2019

(Macedonian) Воената академија ко-организатор на меѓународната сајбер вежба – CYREX 2019

Реализирана работилница за развој на национална рамка за сајбер одбрана February 26, 2019

(Macedonian) Реализирана работилница за развој на национална рамка за сајбер одбрана