Известување за промена на датумите за проверките по физичка подготвеност на Воениот стадион -Скопје во градскиот парк Скопје

Ве известуваме дека на претходно наведените датуми 08 Јуни (Четврток) и 09 Јуни (Петок) 2017 година нема да се одржат физичките проверки, за датумот, времето и групите ќе бидете информирани дополнително.

Со почит,

Воена академија